Τηλ. Επικοινωνίας: (210) 27 90 000

Οι υπηρεσίες μας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΣε  μια εποχή  συνεχών  οικονομικών  και  φορολογικών  αλλαγών,  αυστηρών ελέγχων και υψηλών προστίμων, παρέχουμε πλήρη λογιστική κάλυψη στους πελάτες μας. 

Με την πολυετή πείρα, την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση στα νέα φορολογικά δεδομένα και φυσικά με την υπευθυνότητα και εντιμότητα που μας διακρίνει, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την λογιστική παρακολούθηση της επιχείρησής σας .

Η συνεργασία με τους πελάτες του γραφείου γίνεται πάντα σε προσωπικό επίπεδο, η εξυπηρέτηση είναι συνεχής και  συνεπής, με  επικέντρωση  στα  ειδικά  και εξατομικευμένα προβλήματα της κάθε επιχείρησης.

ΙΔΙΩΤΕΣΓια την πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών η φορολογική δήλωση έχει γίνει η ετήσια φορολογική τους υποχρέωση. Αν και δεν θεωρείται, στις περισσότερες περιπτώσεις, κάτι το πολύπλοκο, πολλές φορές γίνονται μικρά ή μεγάλα λάθη, κυρίως σε σημαντικά θέματα περιουσιακών στοιχείων με αποτέλεσμα την άσκοπη χρηματική σας επιβάρυνση. Γιατί να ρισκάρετε το λάθος που μπορεί να σας κοστίσει εκ των υστέρων, όταν μπορείτε να εμπιστευτείτε την εξειδίκευσή μας που σας εγγυάται το σωστό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση;

Τοποθεσία

world-map

Το λογιστικό γραφείο μας ιδρύθηκε το 1983 και στεγάζεται στο ιδιόκτητο κτίρο της οδού Ανδρέα Κάλβου 59, στη Νέα Ιωνία Αττικής, πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ.

Offcanvas Module

Our themes are built on a responsive framework, which gives them a friendly, adaptive layout