Τηλ. Επικοινωνίας: (210) 27 90 000

Το γραφείο μας

1Το γραφείο μας, κατά την διάρκεια των 32 χρόνων λειτουργίας του, παρέχει τις πλέον αξιόπιστες και υπεύθυνες υπηρεσίες στον χώρο των λογιστικών και φοροτεχνικών εργασιών.

Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, πλήρη σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να εγγυηθούμε πλήρη και άρτια υποστήριξη για κάθε είδους αντικείμενο.

Μπορείτε να εμπιστευθείτε το γραφείο μας για κάθε είδους πρόβλημα σας απασχολεί, είτε είστε ιδιώτης, είτε επιχείρηση. Αναλαμβάνουμε με πλήρη υπευθυνότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα από την πιο απλή φορολογική δήλωση, μέχρι και τον σχεδιασμό/διευθέτηση σύνθετων λογιστικών ή μισθολογικών θεμάτων.

Παράλληλα όμως φροντίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, πάντα με γνώμονα την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε.

2Το λογιστικό γραφείο μας ιδρύθηκε το 1983 και στεγάζεται στο ιδιόκτητο κτίρο της οδού Ανδρέα Κάλβου 59, στη Νέα Ιωνία Αττικής, πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ.

Στελεχωμένο με συνεπείς, υπεύθυνους, έντιμους, εκπαιδευμένους και διαρκώς ενημερωμένους συνεργάτες, προσφέρει τις πλέον αξιόπιστες υπεύθυνες και αποτελεσματικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και πολίτες.Φωτογραφίες

  • 1
  • 2
  • 3

Τοποθεσία

world-map

Το λογιστικό γραφείο μας ιδρύθηκε το 1983 και στεγάζεται στο ιδιόκτητο κτίρο της οδού Ανδρέα Κάλβου 59, στη Νέα Ιωνία Αττικής, πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ.

Offcanvas Module

Our themes are built on a responsive framework, which gives them a friendly, adaptive layout